Welkom bij onze tennislessen!

Welkom bij de tennislessen van Z&D Tennis en Padel.  Dé plek waar tennisplezier en professionele lessen hand in hand gaan! Wij staan met ons team klaar om jou te begeleiden in het prachtige spel van tennis, ongeacht je leeftijd of niveau. Of je nu een beginnende speler bent die de basis wil leren of een gevorderde speler die zijn of haar vaardigheden wil aanscherpen, we hebben voor iedereen een passend aanbod.

Onze tennislessen zijn gericht op het bieden van een leerzame en leuke ervaring. Ons team heeft veel ervaring in het lesgeven en speelt zelf op hoog niveau, waardoor wij de perfecte combinatie vormen van expertise en enthousiasme. Onze passie voor tennis werkt aanstekelijk en motiveert zowel jonge als oudere spelers om het beste uit zichzelf te halen.

 

Voor beginners nemen we graag de tijd om de basistechnieken van tennis uit te leggen. We leren je stap voor stap hoe je een racket vasthoudt, hoe je de juiste slagen maakt en hoe je op een efficiënte manier over de baan beweegt. Plezier staat hierbij voorop en zorgen ervoor dat je snel met veel plezier een rally kunt spelen.

Voor de gevorderde spelers bieden wij geavanceerde technieken, tactieken en strategieën aan om je spel naar een hoger niveau te tillen. Ook begeleiden wij de speler om fysiek sterker te worden. We analyseren je speelstijl, werken aan specifieke verbeterpunten en dagen je uit om je grenzen te verleggen. Dit alles gebeurt in een ondersteunende en motiverende omgeving, waarin we geloven dat iedereen kan blijven groeien en genieten van tennis.

 

Onze tennislessen worden gegeven op de mooie tennisbanen van LTV Almere. Met acht smashcourt banen en een gezellig clubhuis biedt de vereniging een ideale omgeving om je tennisvaardigheden te ontwikkelen en nieuwe tennisvrienden te maken. We organiseren ook regelmatig leuke activiteiten en toernooien, zodat je nog meer plezier kunt beleven aan tennis.

Kom gerust langs bij LTV Almere en maak kennis met ons. Of je nu jong of oud bent, een beginner of een gevorderde, wij heten je van harte welkom. Tot snel op de baan!


De winter lesperiode is 20 lesweken, van 27 september en eindigt in 21 maart. Wil je je inschrijven, doe dit dan voor 10 september 2024 want vol is vol. 

Je kunt je alleen online inschrijven, het is niet mogelijk om je op locatie in te schrijven.

Je kunt je alleen inschrijven als je lid bent van LTV Almere, ben je dat nog niet dan kun je hier lid worden: https://www.ltvalmere.nl/lid-worden

Voor meer informatie over de prijzen klik hier: Tarieven