Nieuws

Halloween Toernooi 2023

Halloween 2023 was weer een griezelig succes! Nadat het de eerste keer helaas was verregend kregen we er nu een heerlijke zonnige dag voor terug. De deelnemers hadden hun engste kostuums aangetrokken en  het clubhuis was fantastisch aangekleed. Het was dus weer een griezelig geslaagd  evenement.

Lees meer »

Halloween Toernooi

Halloween FrightFest 2023: Griezelig Plezier voor Jong en Oud!" 🎃💀👻Het is bijna zover! Na het overweldigende succes van vorig jaar staat HALLOWEEN🎃 2023 alweer op de agenda en we zijn er klaar voor om er een leuke ervaring van te maken!

Lees meer »

Z&D tekent contract bij LTV Almere

Wij, tennisschool Z&D Tennis en Padel hebben begin juli een contract getekend met LTV Almere. Na jaren met plezier onder de vlag van Tenniscollege Flevoland gewerkt te hebben zijn wij onze eigen tennisschool begonnen. Wij zijn erg blij met het vertrouwen van de club dat we in de toekomst onze passie mogen uitdragen onder onze eigen naam. Met deze passie, het omgaan met de leerlingen en eigen stijl van lesgeven gaan wij er alles aan doen om dit net als de afgelopen jaren te laten slagen.

Lees meer »

De KNLTB en Zwen verlengen samenwerking

Goed nieuws! De KNLTB en Zwen verlengen hun samenwerking in seizoen 2023-2024. Dat betekent dat Zwen ook het komende seizoen KNLTB instroomtrainingen blijf organiseren voor kinderen in de leeftijdscategorie 7 tot en met 10 jaar. Deze trainingen zijn bedoeld voor gedreven jeugdspelers. Met de instroomtrainingen blijven de jeugdspelers gewoon lid van hun eigen vereniging, maar krijgen ze een extra mogelijkheid (bovenop de clubtrainingen) om ook één keer per week te trainen met kinderen uit de regio van een gelijkwaardig niveau. Een belangrijk onderdeel van instroomtraining is bewegingsvaardigheid. Met het instroomprogramma wil de KNLTB samen met ons de toekomst van het Nederlandse tennis versterken. Voordat de trainingen beginnen, hebben we samen met de KNLTB groepen samengesteld door middel van voorspeeldagen in het voorjaar van juni/juli.

Lees meer »