Z&D is een erkend leerbedrijf

Vanaf vandaag is Z&D tennis en padel erkent als leerbedrijf door het SBB.  Na de laatste jaren al vele stagiairs te hebben opgeleid namens Tennis College Flevoland van het ROC, maar ook Cios, Alo en natuurlijk de KNLTB A en B opleiding zelf.
(SBB is een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Ze voeren taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen)

Selectie LTV Almere 2024

De selectie is bekend!
De selectie wordt gesponsord door Tandstad Roseboom, LTV Almere  en

Z&D tennis en padel.

Ook worden er wekelijks twee spelers uitgenodigd om mee te trainen die tegen de selectie aan zitten. 
Alle kinderen spelen wekelijks Junior Tour toernooien en behalen al goede resultaten.

We zijn nog op zoek naar extra sponsoren:  o.a. een sponsor voor op de selectiekleding.
Neem contact hierover op met Zwen of Derek voor de mogelijkheden !! 

V.l.n.r. Lars Brinks, Ewout Moes, Eli Lever, Raf Lever, Ashley van Assen, Rowin v.d. Werke, Sem van t Klooster, Lotte Schurer, Xavi Pietersz en Daniel Hall

Fun tennis kamp 2024 

Fun tennis kamp 2024 is voor de jeugd geopend. Met dit jaar meer leuke activiteiten dan ooit. Schrijf je snel in!

Het tweede winddoek hangt nu ook

Het nieuwe winddoek van Head hangt nu ook

De veranderingen blijven doorgaan op de club. Nadat er op baan 3 en 4 de nieuwe winddoeken hangen van Z&D is er nu ook een winddoek van Head opgehangen. Benieuwd hoe het eruit ziet? Loop dan even langs de lesbanen.

Samenwerking Z&D Tennis en Padel met de nieuwe sponsor Head

Z&D Tennis en Padel was achter de schermen druk met het zoeken van een sponsor voor onze nieuwe tennisschool. Wij kunnen dan nu met trots zeggen Head onze officiële tennis en padel sponsor is.
Wij zijn erg blij met deze samenwerking!

Sinterklaas toernooi 2023

Het was weer feest op LTV Almere afgelopen 29 november. Sinterklaas en zijn tennispieten wisten de tennisclub weer te vinden en gingen kijken hoe hun tennis skills waren tegen de LTV jeugd. Sinterklaas hield natuurlijk alles goed in de gaten en keek of de kinderen hun uiterste best deden. De tennisbanen lagen bezaaid met pepernoten en de kinderen gingen allemaal weg met een goodiebag.

Lees meer »

Halloween Toernooi 2023

Halloween 2023 was weer een griezelig succes! Nadat het de eerste keer helaas was verregend kregen we er nu een heerlijke zonnige dag voor terug. De deelnemers hadden hun engste kostuums aangetrokken en  het clubhuis was fantastisch aangekleed. Het was dus weer een griezelig geslaagd  evenement.

Lees meer »

Halloween Toernooi

Halloween FrightFest 2023: Griezelig Plezier voor Jong en Oud!" 🎃💀👻Het is bijna zover! Na het overweldigende succes van vorig jaar staat HALLOWEEN🎃 2023 alweer op de agenda en we zijn er klaar voor om er een leuke ervaring van te maken!

Lees meer »

Z&D tekent contract bij LTV Almere

Wij, tennisschool Z&D Tennis en Padel hebben begin juli een contract getekend met LTV Almere. Na jaren met plezier onder de vlag van Tenniscollege Flevoland gewerkt te hebben zijn wij onze eigen tennisschool begonnen. Wij zijn erg blij met het vertrouwen van de club dat we in de toekomst onze passie mogen uitdragen onder onze eigen naam. Met deze passie, het omgaan met de leerlingen en eigen stijl van lesgeven gaan wij er alles aan doen om dit net als de afgelopen jaren te laten slagen.

Lees meer »

De KNLTB en Zwen verlengen samenwerking

Goed nieuws! De KNLTB en Zwen verlengen hun samenwerking in seizoen 2023-2024. Dat betekent dat Zwen ook het komende seizoen KNLTB instroomtrainingen blijf organiseren voor kinderen in de leeftijdscategorie 7 tot en met 10 jaar. Deze trainingen zijn bedoeld voor gedreven jeugdspelers. Met de instroomtrainingen blijven de jeugdspelers gewoon lid van hun eigen vereniging, maar krijgen ze een extra mogelijkheid (bovenop de clubtrainingen) om ook één keer per week te trainen met kinderen uit de regio van een gelijkwaardig niveau. Een belangrijk onderdeel van instroomtraining is bewegingsvaardigheid. Met het instroomprogramma wil de KNLTB samen met ons de toekomst van het Nederlandse tennis versterken. Voordat de trainingen beginnen, hebben we samen met de KNLTB groepen samengesteld door middel van voorspeeldagen in het voorjaar van juni/juli.

Lees meer »