Doe mee aan onze dynamische groep en/of privé trainingen padel!

Als je op zoek bent naar een leuke en stimulerende manier om je padelvaardigheden te verbeteren, dan zijn onze groeps- of privétrainingen padel perfect voor jou. Deze trainingen bieden een geweldige gelegenheid om samen met andere enthousiaste spelers te trainen en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Onze groeps- of privétrainingen padel bieden een dynamische omgeving waarin je kunt leren, groeien en jezelf kunt uitdagen. Onder begeleiding van onze trainers zul je verschillende aspecten van het padel spel verkennen, zoals techniek, tactiek en teamwork. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een gevorderde speler die zijn of haar spel wil verfijnen, onze groep en privé trainingen zijn geschikt voor alle niveaus.

Het trainen in een groep heeft tal van voordelen. Het biedt de mogelijkheid om te oefenen met andere spelers, samen te werken en van elkaar te leren. Je zult profiteren van het speelse karakter van groepstrainingen, waarin je wedstrijdsituaties, rally's en strategische oefeningen zult ervaren. Dit zal niet alleen je technische vaardigheden verbeteren, maar ook je tactische vaardigheden vergroten.

Bij de privé trainingen wordt een persoonlijk  lesplan opgesteld om aan je specifieke doelen te werken.
Op dit moment hebben we nog geen padel banen op LTV Almere, hier wordt ontzettend hard aan gewerkt. Op maandag, vrijdag en overdag tijdens de daluren geven we dit moment les op Club Pellikaan.
 Interesse? Neem dan contact op via het inschrijfformulier.