Senioren

Onze seniorlessen zijn speciaal ontworpen voor tennissers van 18 jaar en ouder, ongeacht het niveau waarop ze zich bevinden. Of je nu een beginnende speler bent die de basisvaardigheden onder de knie wil krijgen of een gevorderde speler die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen, bij ons ben je aan het juiste adres. Ons doel is om de tennisvaardigheden van onze deelnemers te verbeteren en tegelijkertijd aandacht te besteden aan het sociale aspect van de sport.

We zorgen voor een indeling op basis van niveau, zodat je kunt trainen met spelers van vergelijkbaar niveau. De groepslessen worden gegeven in groepen van maximaal 8 of 4 leerlingen, waardoor er voldoende persoonlijke aandacht is van onze ervaren leraren. Naast de groepslessen bieden we ook de mogelijkheid voor intensievere trainingen met meerdere sessies per week of privélessen, zodat je specifieke doelen kunt nastreven en je vaardigheden kunt verbeteren.

Onze lessen worden het hele jaar door aangeboden, zowel tijdens de winterperiode als in de zomer. Of het nu koud is of de zon schijnt, je kunt altijd bij ons terecht om je tennisvaardigheden te blijven ontwikkelen en plezier te hebben op de tennisbaan.