Halloween Toernooi

Gepubliceerd op 10 oktober 2023 om 14:18

Halloween FrightFest 2023: Griezelig Plezier voor Jong en Oud!" 🎃💀👻
Het is bijna zover! Na het overweldigende succes van vorig jaar staat HALLOWEEN🎃 2023 alweer op de agenda en we zijn er klaar voor om er een leuke ervaring van te maken!

Dit jaar hebben we het iets gepland voor onze jeugdspelers, en we willen jou als ouder of familie, buurman, buurvrouw of wie dan ook daarbij hebben. Na het toernooi trappen we af met een angstaanjagend gezellige kampeernacht, met leuke nachtspellen, spannende film en marshmallow’s bij het kampvuur. Maar dat is nog niet alles! Op zaterdagochtend staat er een heerlijk ontbijt te wachten, (met daarbij de klassieker 3 in een pannetje van F.Puijk, gevolgd door de leuke activiteit: het funforest klimbos Almere.

Dit wil je absoluut niet missen! Nodig je kinderen, kleinkinderen, buurjongens, buurmeisjes, neefjes en nichtjes uit (waarvan er slechts één lid hoeft te zijn), en laten we samen een spooktaculaire tijd beleven!

Schrijf je snel in via jc@ltvalmere.nl. En vergeet niet dat verkleed komen mag, maar het is helemaal aan jou! 😉🎃💀👻 We kijken ernaar uit om met jullie de Halloween-sfeer te delen en er een onvergetelijk weekend van te maken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.